نتايج تحقيقات جديد: شربت يا داروي خواب آور كودكان را استفاده كنيم يا نه؟

كودكان در موقعيت هاي مختلف مثلاً هنگام بيماري دچار بي خوابي مي شوند. از اينرو والدين به فكر استفاده از داروي خواب آور كودكان مي افتند. در اين مقاله مي خواهيم به شما بگوييم كه شربت يا داروي خواب آور كودكان را استفاده كنيم يا نه؟ كه اين اطلاعات نتايج جديدترين تحقيقات را به شما بيان مي كند.

هدف شما از اينكه مي خواهيد داروي خواب آور به كودكتان بدهيد چيست؟ بهترين كار اين است كه از همان ابتداي تولد نوزاد مصرف انواع داروها را به حداقل برسانيد اما چنانچه مجبور به مصرف دارو براي كودك گرفتيد حتما قبل از اينكار با پزشك كودكتان مشورت كنيد. اگر هدفتان از اينكار خواباندن شب هنگام نوزاد است حتي اگر گريه كردن و بيدار ماندن و غلت زدن‌هاي مدام كودك در تختخواب شما را خسته كرده، بهتر است منصرف شويد چرا كه هيچ دارويي را نمي‌توان جانشين عادت دادن نوزاد يا كودك نمود، مادر بايد كودك را در روز و شب در ساعت معيني بخواباند تا خواب او تنظيم و الگوي صحيح خواب در كودك ايجاد شود.

آشنايي با داروهاي خواب آور كودكان:

شربت بي بي سِد و قطره پاسي پي، شربت بايوكل Biocol Kids NOC، شربت پرو متازين، شربت كتوتيفن، شربت ديازپام، داروهاي آنتي هيستامين مانند ديفن هيدرامين و هيدروكسي زين داروهاي خواب آور قوي براي كودكان هستند كه گاهي مورد استفاده قرار مي گيرند. درست است كه هيچگاه نبايد خودسرانه دارو مصرف كرد و اين نكته در مورد كودكان با تأكيد بيشتري توصيه مي شود اما دوز تعيين شده توسط پزشك هم بايد بدون تغيير به كار برده شود تا نتيجه مطلوب حاصل شود. پزسكان بنا به دلايل مختلفي، دارو و يا شربت خواب آور ضعيف و يا قوي براي كودكان تجويز مي‌كنند.

بي-خوابي4

نشانه هاي اختلال خواب در كودكان

  • بي قراري و تعريق زياد كودك در حين خواب
  • خس خس كردن كودك در خواب
  • كودك در زماني كه خواب است به جاي بيني با دهان نفس مي‌كشد
  • بيدار شدن و پريدن كودك از خواب در نيمه شب
  • راه رفتن كودك در خواب

...

اطلاعات بيشتر را در لينك اصلي زير بخوانيد:

نتايج تحقيقات جديد: شربت يا داروي خواب آور كودكان را استفاده كنيم يا نه؟

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.